×

Νικολαΐδης Γεώργιος

Γενικός Χειρουργός

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

O γιατρός-χειρουργός Γιώργος Νικολαΐδης με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού, είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε με σπουδές στο UNIVERSITATE DE MEDICINE ET PHARMACIE στο Κλουζ της Γαλλίας από όπου κι αποφοίτησε το 2000. Πήρε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική από το Γ. Ν. Θ. Παπαγεωργίου. Εκπαιδεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική, στην Χειρουργική Μαστού καθώς και στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική ως επίκουρος χειρουργός στον Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ ως επιστημονικός συνεργάτης, όπου μέχρι και σήμερα δίνει πληθώρα διαλέξεων και εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής που περάσει το τρίτο έτος των σπουδών τους.

Έχει τεράστια εμπειρία στην διαγνωστική και επεμβατική χρήση υπερήχων μαστού και είναι από τους λίγους χειρουργούς στην Ελλάδα που έλαβε πιστοποίηση για ADVANCED LAPAROSCOPIC από την Χειρουργική Εταιρία Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με την Δ’ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων διαγνωστικής προσέγγισης και χειρουργικής του Μαστού όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Έχει διατελέσει στο Χειρουργικό Τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στη Χειρουργική Κλινική του Μποδοσακείου Γ. Ν. Προλεμαΐδος, στο Μαματσείο Γ.Ν. Κοζάνης, στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας και στο τμήμα επειγόντων χειρουργείων, μικροεπεμβάσεων και αγγειοχειρουργικής του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου. Σήμερα διατελεί επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και ηγείται πληθώρας ογκολογικών και άλλων επεμβάσεων με έμφαση στις περιπτώσεις που αφορούν τον μαστό, στην Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, στην Ιδιωτική Κλινική Θεσσαλονίκης “Άγιος Λουκάς” καθώς και στην Genesis Clinc Θεσσαλονίκης όπου ασχολείται και με όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Universitate De Medecine et Pharmacie (01/10/1994–01/07/2000)
  • Ειδικότητα Χειρουργικής Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου (05/02/2008–05/07/2014)
  • Επικουρικός Χειρουργός Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου (06/07/2014–15/10/2015)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στην περιοχή της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη
  • Επιστημονικός Συνεργάτης Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (07/01/2016–Σήμερα)
  • Εξωτερικός Συνεργάτης της Euromedica Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης (17/11/2015–Σήμερα)
  • Εξωτερικός Συνεργάτης της Ιδιωτικής Κλινικής "Άγιος Λουκάς" (03/06/2016 - Σήμερα)
  • Εξωτερικός Συνεργάτης της GENESIS CLINIC (06/06/2018–Σήμερα)

Γλώσσες

Αγγλικά

Νικολαΐδης Γεώργιος

Γενικός Χειρουργός

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις