Σχετικά με εμάς

H AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών για όλη την Ελλάδα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει και να επιλέξει τον ιατρό που επιθυμεί, να διαβάσει πληροφορίες για το προφίλ του ιατρού και να δει σχετικές κριτικές καθώς και να κλείσει ραντεβού μόνο με 3 κλικ ή μέσω τηλεφώνου.

Η  AnyDoctor είναι μια δυναμική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο. Με στρατηγικό συνεργάτη την εταιρεία Forthright, που αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο Digital Agency στο χώρο του ιατρικού marketing και έχει περισσότερες από 300 συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού χώρου, η AnyDoctor δημιουργεί ένα πλαίσιο που έχει σαν στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες τόσο του επισκέπτη-ασθενή όσο και του ιατρού!

Στην Anydoctor θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει τους καλύτερους ιατρούς για την κάθε ειδικότητα, να ενημερωθεί για το προφίλ και τις πληροφορίες που σχετίζονται με την δραστηριότητά τους αλλά και να διαβάσει αξιολογήσεις ασθενών. Επιπλέον, σταδιακά θα δημοσιεύονται συνεντεύξεις και άρθρα των ιατρών μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η AnyDoctor δεσμεύεται να παρέχει συνεχή ενημέρωση γύρω από όλες τις παθήσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας. Οι ασθενείς θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να επιλέξουν τον καλύτερο ιατρό για την περίπτωσή τους και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το όποιο θέμα μπορεί να τους απασχολεί.

Με την Anydoctor, η αναζήτηση και η επιλογή ιατρού γίνεται εύκολα, γρήγορα και απλά!