×

Τσαπακίδης Ιωάννης Ορθοπαιδικός Χειρούργος Καλλιθέα

Ορθοπαιδικός

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Τσαπακίδης Γιάννης είναι Ορθοπαιδικός Χειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένος πάνω στις αρθροσκοπήσεις και τις αρθροπλαστικές. Επιπλέον, ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία πάνω στην τραυματολογία, τα κατάγματα, τη μικροχειρουργική και αρθροσκοπική χειρουργική, αλλά και τις
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Καλλιθέας

Δευτέρα: 14:00 - 22:00
Πέμπτη: 14:00 - 22:00
Παρασκευή: 14:00 - 22:00

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

O Ιωάννης Τσαπακίδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1975 και αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του σαν Ορθοπαιδικός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά , ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο ΚΑΤ και στο νοσοκομείο Charing Cross Hospital του Λονδίνου. Πήρε υποτροφία από την ΑΟ και δούλεψε ως Fellow στο κέντρο Αθλητικών κακώσεων και Τραύματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Queens Medical Centre στο Νότινχαμ. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της AO ALUMNI.

Από το 2006 είναι Ιατρός της Ομάδα Μπάσκετ γυναικών «Εσπερίδες» Καλλιθέας που το 2012 μετονομάστηκε σε ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας (Πρωταθλήτρια γυναικών στην Α1 2006-7 και 2008-9 και Κυπελλούχος Ελλάδος 2005-6,2006-7,2007-8,2008-9) και το 2017 πάλι «Εσπερίδες» Καλλιθέας. Το 2010 ξεκίνησε να καλύπτει ιατρικά τους αθλητές του ΕΣΠΕΡΟΥ (μπάσκετ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο) όλα τα τμήματα και το 2012 τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ (βόλεϊ - ποδόσφαιρο). Ταυτόχρονα, ανήκε στην Ιατρική ομάδα που κάλυπτε Ορθοπεδικά τους αθλητές της ΚΑΕ Πανελληνίου από το 2008 έως το 2011 και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «ΔΑΙΣ». Από το 2013 καλύπτει ιατρικά και την ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, κυπελλούχων Ελλάδος για το 2013 και δευτεραθλήτρια στην Α1 γυναικών τη σεζόν 2013-2014, από 2015 ανήκει στην Ιατρική ομάδα που καλύπτει Ορθοπεδικά τους αθλητές της ΚΑΕ ΑΕΚ έως και το 2018 και από το 2016 καλύπτει ιατρικά και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου B.C.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια/workshops εξειδίκευσης στην Τραυματολογία, τη Μικροχειρουργική και την Αρθροσκοπική Χειρουργική στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει με δημοσιεύσεις/ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Υποψήφιος Διδάκτωρ, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
 • Ειδίκευση Ορθοπαιδικής, Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, ΚΑΤ, Charing Cross Hospital, Λονδίνο
 • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό Ιατρείο, Καλλιθέα, Αθήνα
 • Ιατρός, Ίκαρος Καλλιθέας
 • Ιατρός, Πρωτέας Βούλας,
 • Ιατρός, Ομάδα Αμαρουσίου
 • τ.Ιατρικό team, ΑΕΚ Β.C
 • Fellow, Κέντρο Αθλητικών Κακώσεων και Τραύματος, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Queens Medical Centre, Νότινχαμ
 • Ιατρός, Ομάδα Μπάσκετ γυναικών “ΙΚΑΡΟΣ” Καλλιθέας, αθλητές του ΕΣΠΕΡΟΥ (μπάσκετ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο), τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ (βόλεϊ - ποδόσφαιρο)
 • Ιατρική ομάδα αθλητών ΚΑΕ Πανελληνίου και Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «ΔΑΙΣ»

Μέλος Συλλόγων

Σύλλογος AO ALUMNI

Ακαδημαϊκές Δημοσιεύσεις

Συμμετοχή με δημοσιεύσεις/ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά

Τσαπακίδης Ιωάννης Ορθοπαιδικός Χειρούργος Καλλιθέα

Ορθοπαιδικός

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις

Κλείστε Ραντεβού

Επιλέξτε Ιατρείο