×

Σαρρής Ιωάννης

Γυναικολόγος- Μαιευτήρας

Τομείς Εξειδίκευσης

Ιατρείο Αθήνας

Δευτέρα: 09:00 - 21:00
Τρίτη: 09:00 - 21:00
Τετάρτη: 09:00 - 21:00
Πέμπτη: 09:00 - 21:00
Παρασκευή: 09:00 - 21:00

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Σαρρής γεννηθείς στο Αίγιο Αχαΐας , μεγαλωμένος  στην Αγία Παρασκευή και κάτοικος Κηφισιάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Ρώμης “Universita degli Studi di Roma ‘La Sapienza’ “ , με βαθμό Άριστα.

Έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού από τον Ιατρικό Σύλλογο της Ιταλίας και μετέπειτα της Αθήνας. Ολοκλήρωσε το αγροτικό του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.  Εν συνεχεία, επιτέλεσε καθήκοντα ιατρού στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στο τμήμα Περιοδικού Ελέγχου και στο Τμήμα της Γυναικολογικής Κλινικής.

Ειδικεύτηκε , αρχικά ,στο  Χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, αντιμετωπίζοντας πληθώρα επειγόντων περιστατικών και έπειτα στο  Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου  Γ.Ν.Α. ‘Γεώργιος Γεννηματάς’ συμμετέχοντας σε πλείστες όσες γυναικολογικές επεμβάσεις , κολποσκοπήσεις και υστεροσκοπήσεις . Επιπρόσθετα, μετείχε σε μεγάλο αριθμό  ουρογυναικολογικών επεμβάσεων λόγω  ακράτειας ούρων, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές χρήσης πλέγματος  TVT-O. Τέλος, ειδικεύτηκε  στη Μαιευτική στο νοσοκομείο Γ.Ν.Α. ‘Έλενα Βενιζέλου’, όπου έλαβε μέρος σε πολυάριθμους φυσιολογικούς ανώδυνους τοκετούς, όντας  θερμός υποστηρικτής αυτών, καθώς και σε καισαρικές επεμβάσεις κατά επιβεβλημένη συνθήκη.

Δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρακολούθηση και την φροντίδα της εγκύου και του εμβρύου εξειδικεύθηκε 2 έτη στην «Παθολογία της κύησης» .

Αποτελεί μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Πάντα με γνώμονα τις συνεχόμενες επιστημονικές εξελίξεις, είναι ενεργός σε συνέδρια και σεμινάρια που προάγουν τον εμπλουτισμό, την ενδυνάμωση και την εξάπλωση των επιστημονικών γνώσεων της ιατρικής κοινότητας.

Παράλληλα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ», του Μαιευτηρίου «ΡΕΑ»,   του «Αττικού Θεραπευτηρίου» και της «Βιοκλινικής» , ενώ διατηρεί και δύο  ιδιωτικά ιατρεία στην Αγία Παρασκευή στο Νομό Αττικής και στη Σκάλα του Νομού Λακωνίας.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης, ‘Universita degli studi di Roma La Sapienza’
 • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών στην Παθολογία της Κύησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο ως Γυναικολόγος- Μαιευτήρας στην Αγία Παρασκευή
 • Διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο ως Γυναικολόγος- Μαιευτήρας στην Σκάλα Λακωνίας
 • Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ», του Μαιευτηρίου «ΡΕΑ»,  του «Αττικού Θεραπευτηρίου» και της «Βιοκλινικής»
 • Ειδικεύτηκε στο  Χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Γ.Ν.Α. ΚΑΤ
 • Ειδικεύτηκε στο  Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου  Γ.Ν.Α. ‘Γεώργιος Γεννηματάς’Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική στο νοσοκομείο Γ.Ν.Α. ‘Έλενα Βενιζέλου’

Γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Ιταλικά

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος
 • Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρία

Σαρρής Ιωάννης

Γυναικολόγος- Μαιευτήρας

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις