×

Πατραμάνης Παναγιώτης

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

patramanhs-panagiwths

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

O Πατραμάνης Παναγιώτης  είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε για ένα χρόνο στη Γενική Χειρουργική στη Β’ Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Μεταξά», με διευθυντή τον Δρ. Γεώργιο Ματσάκη. Το 2006 διορίστηκε σε θέση ειδικευόμενου ιατρού στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Medifem

Τρίτη: 17:00 - 21:00
Τετάρτη: 17:00 - 21:00
Παρασκευή: 13:00 - 18:00

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

O Πατραμάνης Παναγιώτης γεννήθηκε στις 27.05.1973 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Β’ Λύκειο Βούλας τον Ιούνιο του 1991 με γενικό βαθμό 19,2/20. Εισήχθην το 1992 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης όπου και φοίτησε για τρία χρόνια. Κατόπιν μετεγγράφην για οικογενειακούς λόγους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε τον Μάρτιο του 1999 με το γενικό βαθμό «Λίαν Καλώς».

Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Γόννων Λαρίσης και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ» από τον Απρίλιο του 1999 μέχρι και τον Ιούλιο του 2000.

Κατά το διάστημα 2000-2001 ειδικεύθηκε για ένα χρόνο στη Γενική Χειρουργική στη Β’ Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Μεταξά», με διευθυντή τον Δρ. Γεώργιο Ματσάκη.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Π.Ν. υπηρετώντας στο Ν/ΘΗ «Καλλιστώ» και στην Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του ΝΝΑ, κατά το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως τον Απρίλιο του 2003.

Κατόπιν ολοκλήρωσε την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής , από το τμήμα Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης της Β΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, με τίτλο «Η επίδραση της ραλοξιφαίνης και της τιβολόνης στο λιπιδαιμικό προφίλ και τις πρωτεΐνες C και S στις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες», την οποία και παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2004 ,αποκτώντας τον τίτλο του διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Τον Φεβρουάριο του 2006 διορίστηκε σε θέση ειδικευόμενου ιατρού στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, με διευθυντή τον καθηγητή Γ.Κ. Κρεατσά, όπου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στις 19/2/2010, αποκτώντας εμπειρία σε πλήθος γυναικολογικών επεμβάσεων τόσο με την κλασσική χειρουργική μέθοδο (λαπαροτομία) όσο και με ενδοσκοπικές μεθόδους (λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση), καθώς και στην παρακολούθηση κυήσεων με έμφαση στον φυσιολογικό τοκετό.

Τον Ιούλιο του 2010 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, μετά από επιτυχείς εξετάσεις. Λαμβάνει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια/ημερίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσπαθώντας να έχει ενημέρωση για κάθε εξέλιξη και καινοτομία που αφορά την ειδικότητα.

Από το 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα, ενώ συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές «ΡΕΑ», «ΙΑΣΩ» και «ΛΗΤΩ».

Είναι παντρεμένος με την ιατρό ενδοκρινολόγο Παρασκευή Μεντζελοπούλου και έχει 2 παιδιά.

Πατραμάνης Παναγιώτης

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις