×

Ηλίας Αλεξανδρής

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Συνοπτικό Βιογραφικό

Με πολυετή επιτυχημένη παρουσία, εξειδικεύεται στο πεδίο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Εξωσωματική Γονιμοποίηση). Είναι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κατέχει Πιστοποιητικό επάρκειας στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, μετά από επιτυχείς εξετάσεις και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές στην Διαγνωστική Κολποσκόπηση (DYSIS) και
Διαβάστε περισσότερα

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

O ιατρός Ηλίας Αλεξανδρής, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών – μετά από επιτυχείς εισαγωγικές εξετάσεις – απ’ όπου έλαβε το πτυχίο του. Απέκτησε τον τίτλο της Ειδικότητας της Μαιευτικής – Γυναικολογίας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έχει δημοσιεύσει μελέτες στον ελληνικό και ξένο ιατρικό τύπο.

Ασκεί επί 30 σχεδόν έτη την κλασσική Μαιευτική & Γυναικολογία κι εφαρμόζει σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές στην Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση, Κολποσκόπηση και Παθολογία του Τραχήλου της Μήτρας, έχοντας συνεργασθεί με όλες τις Ιδιωτικές Κλινικές της Λάρισας. Είναι δε από τα Ιδρυτικά μέλη του Ιασώ Θεσσαλίας, με το οποίο συνεργάζεται.

Έχει πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο πεδίο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Εξωσωματική Γονιμοποίηση) και είναι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κατέχει Πιστοποιητικό επάρκειας στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, μετά από επιτυχείς εξετάσεις και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές στην Διαγνωστική Κολποσκόπηση (DYSIS) και στη Χειρουργική του Τραχήλου της μήτρας. (LLETZ, LASER).

Αξιοσημείωτη είναι η διαρκής συμμετοχή του σε πληθώρα συνεδρίων, σεμιναρίων και workshops στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό καθώς και η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση στο εξωτερικό :

  • Hillingdon Hospital, Hillingdon, Middlessex, United Kingdom
  • Universitatsklinikun Schelswig – Holstein, Lubeck, Deutschland.
  • Centre for Reproductive Medicine and Centre for Medical Genetics of the University Hospital and Medical School of the Brussels Free University (AZ – VUB), Belgium .
  • ESHRE Special Interest Group Reproductive Surgery, Leuven, Belgium.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Ειδικότητα στην Μαιευτική – Γυναικολογία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
  • Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έχει δημοσιεύσει μελέτες στον ελληνικό και ξένο ιατρικό τύπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Ασκεί επί 30 σχεδόν έτη την κλασσική Μαιευτική & Γυναικολογία κι εφαρμόζει σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές στην Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση, Κολποσκόπηση και Παθολογία του Τραχήλου της Μήτρας έχοντας συνεργασθεί με όλες τις Ιδιωτικές Κλινικές της Λάρισας.
  • Είναι δε από τα Ιδρυτικά μέλη του Ιασώ Θεσσαλίας, με το οποίο συνεργάζεται.

Ακαδημαϊκές Δημοσιεύσεις

Έχει δημοσιεύσει μελέτες στον ελληνικό και ξένο ιατρικό τύπο.

Ηλίας Αλεξανδρής

Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις