×

Γκόγκας Λάζαρος MD, PhD

Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαιευτήρας

gkogkas-lazaros

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Γκόγκας Λάζαρος είναι Γυναικολόγος-Μαιευτήρας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Β' Μαιευτική Πανεπιστημιακή Κλινική Αρεταίειου Νοσοκομείου το 2010 και την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο το 2003-2004. Εκπαιδεύτηκε στην θεραπεία της υπογονιμότητας - υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) και στις παθήσεις του μαστού συμμετέχοντας σε ειδικά τμήματα νοσοκομείων τόσο
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Αμπελοκήπων

Δευτέρα: 17:00 - 20:30
Τετάρτη: 17:00 - 20:30
Πέμπτη: 17:00 - 20:30

Ιατρείο Ραφήνας

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο ιατρός Γκόγκας Λάζαρος γεννήθηκε στη Βοστώνη των ΗΠΑ στις 22/1/1977 όταν ο πατέρας του που είναι επίσης ένας διακεκριμένος και έμπειρος γυναικολόγος των Αθηνών ασκούσε την ειδικότητα του στο συγκεκριμένο μέρος.

Ο ιατρός ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Β' Μαιευτική Πανεπιστημιακή Κλινική Αρεταίειου Νοσοκομείου το 2010. Έκανε και την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο το 2003-2004.

Εκπαιδεύτηκε στην θεραπεία της υπογονιμότητας - υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) και στις παθήσεις του μαστού συμμετέχοντας σε ειδικά τμήματα νοσοκομείων τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

  • 2003: 6 μήνες συμμετοχή στο τμήμα μαστού του Aρεταίειου Nοσοκομείου υπό την εποπτεία του κου Ψυχογιού Ιωάννη.
  • 2004 - 2005: Έμμισθη θέση στο δημόσιο νοσοκομείο Μεμορονσί προάστιο του Παρισιού στην Γαλλία ειδικό τμήμα IVF -ειδικό τμήμα μαστού.
  • 2005: Attachment στο νοσοκομείο του Luton GB
  • 2010: 4 μήνες Observer HARVARD University
  • 2010: 6 μήνες στο τμήμα μαστού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου υπο την εποπτεία του κου Ζωγράφου.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (υστεροσκόπηση- λαπαροσκόπηση).

Είναι αριστούχος διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: μοριακοί παραγόντες αμνιακού υγρού σε έμβρυα με σύνδρομα down.

Έχει FMF number 104541 που ανανεώνεται ετησίως και πιστοποιητικό κολποσκοπήσεων.

Έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά συνέδρια, είναι συνεργάτης του τμήματος IVF στο μαιευτήριο Ρέα και Λητώ.

Εξειδικεύεται στην ενδοσκοπική χειρουργική θεραπεία της υπογονιμότητας (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση) & στην χειρουργική μαστού (ογκοπλαστική - λεμφαδένας φρουρός)

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνική Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας
  • Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Γκόγκας Λάζαρος MD, PhD

Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαιευτήρας

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις