×

Δρ Μπάρδης Νικόλαος

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Δρ Μπάρδης Νικόλαος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995 με αριστείο διάκρισης. Μετά την ειδίκευσή του στη γενική χειρουργική στη Αθήνα, συνέχισε την εκπαίδευση του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρέμεινε συνολικά για 9 χρόνια. Εκεί απέκτησε την ειδικότητα της Γυναικολογίας
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Μαρούσι

Δευτέρα: 10:00 - 21:00
Τετάρτη: 10:00 - 21:00
Παρασκευή: 10:00 - 21:05

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Δρ Μπάρδης Νικόλαος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995 με αριστείο διάκρισης. Μετά την ειδίκευσή του στη γενική χειρουργική στη Αθήνα, συνέχισε την εκπαίδευση του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρέμεινε συνολικά για 9 χρόνια. Εκεί απέκτησε την ειδικότητα της Γυναικολογίας - Μαιευτικής και υποειδικεύτηκε στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική και στην Αναπαραγωγική Ιατρική και την Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

Από το 2008, οπότε και επέστρεψε στην Ελλάδα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Γυναικολογίας και Μαιευτικής με ειδικό ενδιαφέρον στην Αναπαραγωγική Ιατρική και την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, τη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική και την παρακολούθηση Κυήσεων (συμπεριλαμβανομένων των Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου) και με ιδιαίτερη έμφαση στο Φυσιολογικό Τοκετό.

Είναι μέλος της ομάδας Ενδοσκοπικής Γυναικολογικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου "ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ" με ιδιαίτερη εμπειρία και ειδίκευση στην χειρουργική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, των ινομυωμάτων και της παθολογίας της μήτρας και των εξαρτημάτων και στη χειρουργική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Συμμετέχει ενεργά στο ακαδημαϊκό έργο και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ομάδας ως εκπαιδευτής.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ιατρικές μελέτες και έχει παρουσιάσει εργασίες σε βρετανικά και σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες και άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (European Society of Human Reproduction and Embryology), της Βρετανικής Εταιρείας Γονιμότητας (British Fertility Society), της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας του Τραχήλου (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology), της Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (Faculty of Family Planning and Reproductive Health Care).

Είναι συνεργάτης του Κέντρου Εξωσωματικής INSTITUTE OF LIFE στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ, της Κλινικής ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και των Μαιευτηρίων ΛΗΤΩ, ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Ιατρική Σχολή του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αριστείο διάκρισης (1995)
 • Ειδικότητα γενικής χειρουργικής, Αθήνα (1996-1997)
 • Eιδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογία (υπό την αιγίδα του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων, Μεγάλη Βρετανία (RCOG) (1999-2002)
 • Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Leeds General Infirmary - Leeds University Hospitals υπό τους καθηγητές Adam Balen και Anthony Rutherford, υποειδικεύθηκε στην Αναπαραγωγική Ιατρική, την Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής και την Εξωσωματική Γονιμότητα (2002 - 2004)
 • Επιμελητής Γυναικολογίας - Μαιευτικής με ειδίκευση στην Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Leeds General Infirmary & St James’ s University Hospital του Leeds, UK (2004-2008)
 • Δίπλωμα εκτέλεσης μαιευτικών υπερήχων Α’ τριμήνου κύησης (Certificate of Competence in First Trimester Scanning)
 • Δίπλωμα Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου (British Society of Colposcopy)
 • Δίπλωμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (Faculty of Family Planning and Reproductive Health Care).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό ιατρείο Γυναικολογίας και Μαιευτικής με ειδικό ενδιαφέρον στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική, την Αναπαραγωγική Ιατρική και την Εξωσωματική Γονιμοποίηση (2008 - ...)
 • Ειδικευόμενος Μαιευτήρας Γυναικολόγος Northwick Park Hospital (Assosiated Teaching Hospital – North West London Hospitals) και στo Leeds General Infirmary - Leeds University Hospitals (1999-2002)
 • Επιμελητής Γυναικολόγος, Μονάδα Εξωσωματικής IVF Department, Leeds General Infirmary - Leeds University Hospitals (2002-2004)
 • Επιμελητής Μαιευτήρας Γυναικολόγος με ειδίκευση στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική St James’s University Hospital - Leeds University Hospitals (2004-2008)

Μέλος Συλλόγων

 • Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (European Society of Human Reproduction and Embryology)
 • Μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Γονιμότητας (British Fertility Society)
 • Μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας του Τραχήλου (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology)
 • Μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (Faculty of Family Planning and Reproductive Health Care)

Ακαδημαϊκές Δημοσιεύσεις

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ιατρικές μελέτες και έχει παρουσιάσει εργασίες σε βρετανικά και σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες και άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.

Δρ Μπάρδης Νικόλαος

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις