×

Αγγελίδης Παντελής

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας MD Msc

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Αγγελίδης Παντελής είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μεσίνα στην Ιταλία, με άριστα. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων οπού και εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου. Θήτευσε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Αμαρουσίου

Δευτέρα: 17:00 - 21:30
Τετάρτη: 17:00 - 21:30
Πέμπτη: 17:00 - 21:30

Ιατρείο Γλυφάδας

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας Παντελής Αγγελίδης, στο Μαρούσι, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ολοκληρωμένη επιστημονική προσέγγιση και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών.

Με πολύχρονη εμπειρία και άρτια εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, ο χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας Παντελής Αγγελίδης, που διαθέτει master στη ελάχιστα επεμβατική και ρομποτική χειρουργική, είναι στη διάθεσή σας, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στην αντιμετώπιση των όποιων γυναικολογικών προβλημάτων αντιμετωπίζετε, όσο και στην παρακολούθησή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μεσίνα, στην Ιταλία, με άριστα. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων, οπού και εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου. Θήτευσε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». οπού και έκανε γενική χειρουργική στο Α΄ Τμήμα Παιδοχειρουργικής. Ακολούθως εργάστηκε στο νοσοκομείο «Ιασώ» για 2 χρονιά στο Τμήμα Λαπαροσκοπήσεων, όπως και στο Παιδοχειρουργικό. Ξεκίνησε ειειδκότητα στη Γυναικολογία στο νοσοκομείο «Ελπίς», την οποία και ολοκλήρωσε στην πρώτη Πανεπιστημιακή και Γυναικολογική Κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών, στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Είναι συμβεβλημένος με τα ιδιωτικά μαιευτήρια «Ιασώ», «Ρέα», «Γαία», «Μητέρα» και «Λητώ».

Ο ιατρός δέχεται καθημερινά στο ιατρείο του, όπου παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες, με βασική προτεραιότητα στην ολιστική παρακολούθηση των γυναικών τόσο σε θέματα γυναικολογίας όσο και μαιευτικής.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους και διαθέτοντας εξελιγμένα ιατρικά μέσα, ο χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας Παντελής Αγγελίδης, στο Μαρούσι, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για εσάς που θέλετε να θωρακίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία σας.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Μετεκπαίδευση, στην Ελάχιστα Επεμβατική & Ρομποτική Χειρουργική
  • Ειδικότητα Γυναικολογίας, Α Πανεπιστημιακή & Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα"
  • Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστήμιο Μεσίνα, Ιταλία

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Γυναικολόγος στα μαιευτήρια "Ρέα", «"Ιασώ", "Γαία", "Μητέρα" , "Λητώ"
  • Γυναικολόγος, Γυναικολογικό Τμήμα, Νοσοκομείο "Ελπίς"
  • Εκπαιδευόμενος, Τμήμα Παιδοχειρουργικής, Νοσοκομείο "Ιασώ"
  • Εκπαιδευόμενος, Τμήμα Λαπαροσκοπήσεων, Νοσοκομείο "Ιασώ"
  • Εκπαιδευόμενος, Α΄ Τμήμα Παιδοχειρουργικής, Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά

Αγγελίδης Παντελής

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας MD Msc

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις