×

Παππάς Παναγιώτης

Γενικός Χειρουργός

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Παππάς Παναγιώτης MD, MSc είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πετρούπολη. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική, ενώ αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Charles University της Πράγας. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής και Μεταμοσχεύσεων του University Hospital Of Heidelberg της
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Αθήνας

Ιατρείο Βιοκλινικής Αθηνών

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Δρ.Παναγιώτης Παππάς.MD, MSc αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Charles University της Πράγας . Ακολούθησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείο Αθηνών, τον τίτλο της οποίας έλαβε το 2011. Εξειδικεύθηκε στη Χειρουργική Μαστού( Ογκολογική Χειρουργική, Ογκοπλαστική Χειρουργική & Χειρουργική Αποκατάστασης Μαστού)σε κορυφαία νοσοκομεία στο Λονδίνο της Μ. Βρετανίας.Η εξειδίκευσή του πραγματοποιήθηκε στα μεγαλύτερα και καλύτερα Κέντρα Χειρουργικής Μαστού όπου

Διετέλεσε:

–Senior Clinical Fellow Μονάδας Χειρουργικής Μαστού στο Royal Marsden Hospital NHS Trust στο Λονδίνο 2011-2012.

– Senior Clinical Fellow Μονάδας Χειρουργικής Μαστού στο Barts Hospital NHS Trust 2012-2013

– Senior Clinical Fellow Μονάδας Χειρουργικής Μαστού στο Royal Free Hospital NHS Trust 2013-2015 και Honorary Lecturer του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου.

–Locum Oncoplastic & Reconstructive Breast Surgeon Royal Free NHS Trust και

Επιστημονικός Συνεργάτης του Barnet Hospital NHS – Royal Free Hospital NHS Trust του Λονδίνου εώς και σήμερα.

Το 2014 πιστοποιήθηκε από το Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών της Αγγλίας(Royal College of Surgeons of England) ως specialist in Advanced Specialty Skills in Breast Surgery.

Από το 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ενώ έχει διατελέσει και επιστημονικός συνεργάτης σε ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές των Αθηνών.

Έχει εξειδικευθεί πλήρως στην Ογκολογική Χειρουργική Μαστού και στην Χειρουργική Αποκατάστασης του Μαστού. Πραγματοποιεί όλο το εύρος των ογκοπλαστικών τεχνικών διατήρησης του μαστού καθώς και των τεχνικών αποκατάστασης με αυτόλογους ιστούς ή με ενθέματα σιλικόνης και χρήση συνθετικών μοσχευμάτων.

Κατά την πολύχρονη παραμονή του στην Μεγάλη Βρετανία έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια χειρουργικής Μαστού και έχει εκπαιδευθεί σε καινοτόμες και σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης του Καρκίνου του Μαστού.

Έχει πιστοποιηθεί για την χρήση της Διεγχειρητικής Ακτινοθεραπείας (TARGIT- Academy) καθώς και για την χρήση της μεθόδου OSNA ως διεγχειρητική εξέταση του Φρουρού Λεμφαδένα.

Είναι πιστοποιημένος για την χρήση της Διεγχειρητικής Ηλεκτροχημειοθεραπείας (Electrochemotherapy) μιας καινοτόμου τεχνικής αντιμετώπισης των Δερματικών Μεταστάσεων του Μαστού.

Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά πρωτόκολλα και έχει υπάρξει ομιλητής σε πανευρωπαϊκά συνέδρια.

Είναι σε συνεχή και στενή συνεργασία με συναδέλφους εξειδικευμένους και πλήρως καταρτισμένους στην ογκολογία, ακτινολογία , ακτινοθεραπεία, παθολογοανατομία και γυναικολογία. Η ομάδα αυτή συγκαλείται να συναποφασίζει στα ογκολογικά συμβούλια, όπως αυτό επιβάλλεται από την ιατρική δεοντολογία και σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μεταπτυχιακός τίτλος, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική & Τηλεχειρουργική Εκπαίδευση, Τμήμα Γενικής Χειρουργικής & Μεταμοσχεύσεων, University Hospital Of Heidelberg, Γερμανία
 • Πτυχίο Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Charles University Prague

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Διευθυντής Χειρουργικής Μαστού -Χειρουργική Ογκολογία &Ογκοπλαστική Χειρουργική Βιοκλινική Αθηνών (2018-σήμερα)
 • Ιδιωτικό ιατρείο, Πετρούπολη
 • Επιστημονικός συνεργάτης Ευρωκλινική Αθηνών Α.Ε, (2015 - σήμερα)
 • Επιστημονικός συνεργάτης, Πανεπιστήμιο UCL, Λονδίνο, Αγγλία, (2015 - σήμερα)
 • Επιστημονικός συνεργάτης, Barnet Hospital, London, Αγγλία, (2015 - σήμερα)
 • Επιστημονικός συνεργάτης, Royal Free Hospital, NHS Foundation Trust, Λονδίνο, Αγγλία, (2015 - σήμερα)
 • Επιστημονικός συνεργάτης, Α΄ Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό", (2011 - 12)
 • Ανώτερος κλινικός συνεργάτης, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο West Middlesex, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, (2015)
 • Ανώτερος κλινικός συνεργάτης, Ογκοπλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική, Royal Free Hospital, NHS Foundation Trust, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, (2013 - 14)
 • Κλινικός Συνεργάτης, Χειρουργική του μαστού, Νοσοκομείο St Bart, NHS Foundation Trust, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, (2012 - 13)

Γλώσσες

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ιατρικός Σύλλογος Μ.Βρετανίας (GMC- General Medical Council)
 • Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών Μ. Βρετανίας(Royal College of Surgeons)
 • Association of Breast Surgery(ABS) M.Βρετανίας

Παππάς Παναγιώτης

Γενικός Χειρουργός

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις

Κλείστε Ραντεβού

Επιλέξτε Ιατρείο