×

Νικολόπουλος Ευάγγελος

Αγγειοχειρουργός

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Νικολόπουλος Ευάγγελος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Είναι αν.Διευθυντής Αγγειοχειρουργός στο Νοσοκομείο Metropolitan και διετέλεσε Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στη Βιοκλινική Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Βασικές αρχές του είναι: η
Διαβάστε περισσότερα

Ιατρείο Αθήνας

Τρίτη: 17:00 - 20:00
Πέμπτη: 17:00 - 20:00

Reviews

Άμεσος, αναλυτικός και κατατοπιστικός. Δε καθυστέρησα καθόλου.

5

Αναλυτικός / επεξηγηματικός5

Συνεπής / Σχολαστικός5

Εμπειρία / γνώση5

Φιλικός / προσιτός5

Πάρα πολύ καλός γιατρός, σου εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του, τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του.

5

Αναλυτικός / επεξηγηματικός5

Συνεπής / Σχολαστικός5

Εμπειρία / γνώση5

Φιλικός / προσιτός5

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο αγγειοχειρουργός Ευάγγελος Νικολόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου του 1978.

Ολοκλήρωσε τη μέση εκπαίδευση με άριστα στα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» και κατόπιν εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στην ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη.

Αποφοίτησε το 2002, με δύο έτη με υποτροφία και αριστεία, ενώ τη ίδια χρονιά εμπλούτισε την εμπειρία του μετεκπαιδευόμενος ιατρός στο Ealing Hospital του Λονδίνου υπό τη διεύθυνσή του καθ.Γ.Γερουλάκου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων έως το 2004.

Ξεκίνησε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ στο ενδιάμεσο ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία (2007-2008) στο 492 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με ενεργό συμμετοχή στο χειρουργικό - ορθοπαιδικό τμήμα κατά την περίοδο αυτή.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα αγγειοχειρουργικής το 2012, σε ηλικία μόλις 34 ετών, όντας τότε ο νεότερος ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Αγγειοχειρουργική Κλινική - Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής της Νυρεμβέργης (Klinik für Gefäßchirurgie, Klinikum Nürnberg Süd), υπό τον καθηγητή Prof. Eric Verhoeven.

Η συγκεκριμένη, αποτελεί εμβληματική κλινική σε παγκόσμιο επίπεδο στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση πολύπλοκων κοιλιακών και θωρακοκοιλιακών ανευρυσμάτων.

Συμμετέχει και ολοκληρώνει με άριστα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ «Ενδαγγειακές Τεχνικές» το 2013, ενώ την επόμενη χρονιά λαμβάνει επίσημη πιστοποίηση από το Υπ.Υγείας για την εκτέλεση αγγειακών υπερήχων (triplex).

Ταυτόχρονα, ήδη από παλαιότερα έτη έχει συμμετάσχει επιτυχώς σε σεμινάρια ακτινοπροστασίας για την ασφαλή εκτέλεση ενδαγγειακών πράξεων.

Από το 2013 λειτουργεί το ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου και ξεκινά η συνεργασία με διάφορες κλινικές, κυρίως τη Βιοκλινική Αθηνών, αλλά και Ευρωκλινική, City Clinic, Κλινική Αθηνά, κ.α..

Το 2014 ξεκινάει η αποκλειστική συνεργασία με το θεραπευτήριο Metropolitan και η συνεργασία με τον διευθυντή αγγειοχειρουργό Κ.Παπαδάκη, μια εξαιρετική συνεργασία που έχει οδηγήσει σε έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς χειρουργικών περιστατικών στον ιδιωτικό τομέα σήμερα, με έμφαση στις πλέον σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές.

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχει ασχοληθεί επίσης με τη συγγραφή ιατρικών εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, με τη συγγραφή κεφαλαίου σε βιβλίο, με τη διδασκαλία νοσηλευτικού προσωπικού, με την εκπαίδευση φοιτητών στην αγγειοχειρουργική και με την εκμάθηση των βασικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων σε νεότερους ειδικευόμενους ιατρούς.

Σπουδές και Επαγγελματική Εμπειρία

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
 • Ealing Hospital, UK, Vascular Surgery Departmant
 • Department of Vascular and Endovascular Surgery, Klinikum Nürnberg Süd, Germany

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ιδιωτικό Ιατρείο, Νέο Ηράκλειο
 • Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στο Νοσοκομείο Metropolitan
 • Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
 • τ.Επιμελητής Αγγειοχειρουργός Βιοκλινικής Αθηνών

Γλώσσες

 • Ελληνικά
 • Γερμανικά

Μέλος Συλλόγων

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία
 • Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία

Αρθρογραφία

 •  Κιρσοί σκελών
 • Τελευταίες εξελίξεις

Νικολόπουλος Ευάγγελος

Αγγειοχειρουργός

Αξιολογήσεις

2 Αξιολογήσεις

Κλείστε Ραντεβού

Επιλέξτε Ιατρείο