×

Τσαλίκης Χρήστος MD, FEBU

Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Τομείς Εξειδίκευσης

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο ιατρός αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πειραιά “Άγιος Παντελεήμονας” και απέκτησε το 2005 την ειδικότητα του Χειρουργού – Ουρολόγου. Μετά από εκπαίδευση στην υπερηχοτομογραφία του ουροποιογεννητικού συστήματος έλαβε από το ΚΕ.Σ.Υ. άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφήματος ουροποιογεννητικού συστήματος. Κατόπιν προφορικών και
Διαβάστε περισσότερα

Reviews

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Τσαλίκης Χρήστος γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδος  και περάτωσε τις Λυκειακές υποχρεώσεις του στο 2ο Λύκειο Πετρούπολης.

Κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθηκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ακολούθησε η θητεία του ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου (Κέντρο Υγείας Ελασσόνας).

Ακολούθησε η ειδίκευσή του στην Ουρολογία στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων» και η απόκτηση της ειδικότητας του Χειρουργού – Ουρολόγου το 2005.

Κατόπιν προφορικών και γραπτών εξετάσεων έγινε μέλος του Κολλεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων και του απονεμήθηκε ο τίτλος Fellow of European Board of Urology (FEBU).

Μετά από εκπαίδευσή του στην Υπερηχοτομογραφία του ουροποιογεννητικού συστήματος έλαβε από το ΚΕ.Σ.Υ άδεια εκτέλεσης υπερηχοτομογραφήματος ουροποιογεννητικού συστήματος με εξειδίκευση στο Ανδρολογικό Υπερηχοτομογράφημα.

Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Β Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Νοσοκομείο Παπαγεωργίου) στο Ανδρολογικό Ιατρείο.

Εξειδικεύτηκε στην Ανδρολογία στο ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕ.Σ.Α.Υ – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Μετεκπαιδεύθηκε στην Ανδρική Υπογονιμότητα με ειδικό αντικείμενο το διαγνωστικό έλεγχο του σπερμοδιαγράμματος (Πανεπιστήμιο Karolinska Σουηδίας).

Μετεκπαιδεύθηκε στον Ουροδυναμικό έλεγχο από το Bristol Urological Institute (Certificate in Eurodynamics).

Οι τομείς εξειδίκευσης του εστιάζονται στην αντιμετώπιση σεξουαλικών παθήσεων, ανδρικής υπογονιμότητας , παθήσεων προστάτη και laser θεραπείες γεννητικών οργάνων του άνδρα.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητής σε πανευρωπαϊκές κλινικές μελέτες που αφορούν τις ανδρολογικές παθήσεις και συνεργάζεται ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης με γνωστά κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και ιδιωτικές κλινικές.

Σ΄ ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο πραγματοποιεί laser επεμβάσεις (περιτομή, κονδυλώματα, χαλινός) καθώς και όλη τη διαγνωστική γκάμα της ανδρολογίας (υπερηχογράφημα, ενδοσκόπηση).

Τσαλίκης Χρήστος MD, FEBU

Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Αξιολογήσεις

0 Αξιολογήσεις